پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

رهبر انقلاب: کاری کنیم که گفتمان جهادی به یک گفتمان عمومی تبدیل شود

رهبر معظم انقلاب خطاب به اعضای گروه های جهادی خاطرنشان کردند: باید کاری کنیم که گفتمان جهادی به یک گفتمان عمومی تبدیل شود
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۹ - ۱۱ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 02
کد خبر: ۱۸۰۷۱

به گزارش راهبرد معاصر ، علی عسگری عضو دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله خامنه ای در رشته توییتی با اعلام اینکه ۴۲ نفر از اعضای گروه‌های جهادی شامگاه پنجشنبه 10 مرداد در دیدار با رهبر انقلاب گزارش اقدامات خود در مناطق محروم را ارائه کردند، خاطرنشان کرده است که مقام معظم رهبری ضمن تقدیر از این جوانان مومن انقلابی فرمودند: «هرچه ممکن است تلاش کنید و پیش بروید. هرچه ممکن است فکر کنید و این فکر را به مرحله عمل دربیاورید».

 

وی افزوده است: در تایید این حرکت‌های انقلابی، رهبرانقلاب فرمودند: "بگذارید ما مجموعه عظیمی از نسل انقلاب اسلامی را در کشورمان شاهد باشیم که از لحاظ سطح فهم، مسائل مدیریتی، خدمت رسانی، ایجاد عدالت و قیام به قسط، به جایی رسیده باشد که ذهن‌های معمولی بشر به آنجا نرسیده وباید از او الگو بگیرند."

 

عضو دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله خامنه ای ادامه داده است: ایشان در ضرورت گفتمان‌سازی این گونه فعالیت‌ها فرمودند: "گفتمان حرکت جهادی، شماها را به وجود آورده. ما بایستی کاری کنیم که این گفتمان به یک گفتمان عمومی تبدیل شود ...‏ عده ای هستند که محرومیت زندگی و جسمانی ندارند اما از خدمتگذاری [به محرومان] محرومند. به آنها هم خدمت کنید."

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار